O coronavirus έχει σπείρει τον τρόμο και τον θάνατο στην Ιταλία. Η κατάσταση στην χώρα είναι τραγική και σοκαριστική και ο ιός αφήνει συνέχεια πίσω του νεκρούς και ανθρώπους σε σοβαρή κατάσταση. Ο παίκτης της Armani, Jeff Brooks ζει στην χώρα που έχει χτυπηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο από τον κορονοϊό και ξέρει καλά την μαύρη εικάνα που υπάρχει σε κάθε γωνιά της Ιταλίας.

Ο Αμερικανός που έχει ιταλικό διαβατήριο περιέγραψε την κατάσταση με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο.

Ο 31χρονος παίκτης τόνισε ότι καμιά φορά δεν πιστεύει αυτά που συμβαίνουν. Από την άλλη, επεσήμανε ότι προειδοποιεί συνέχεια τους φίλους και τους συγγενείς του στις ΗΠΑ να πάρουν στα σοβαρά το όλο θέμα, ενώ έστειλε και το απαραίτητο μήνυμα προς τον κόσμο να μένει σπίτι του.

Αναλυτικά ο Jeff Brooks είπε: «Είπα στους κοντινούς μου φίλους και τους συγγενείς μου στις ΗΠΑ: Πάρτε το σοβαρά, δεν είναι αστείο. Υπάρχει λόγος που ο κόσμος είναι σε τέτοια κατάσταση αυτή τη στιγμή. Έπρεπε να το είχαν αντιμετωπίσει όλοι σοβαρά. Ελπίζω να μην είμαστε σ’ αυτή την κατάσταση για πολύ καιρό.

Κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν όντως συμβαίνει αυτό. Κάθομαι, κοιτάζω το γιο και τη σύζυγό μου και καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πράγματα πολύ μεγαλύτερα από το μπάσκετ. Υπάρχει λόγος που πρέπει να είμαστε στο σπίτι»