Η αλήθεια είναι πως ούτε ο Sasha Djordjevic, ούτε ο Milos Teodosic είναι οι πιο ήπιοι, συγκαταβατικοί, ήρεμοι και χαμηλών τόνων άνθρωποι. Είναι ισχυρές προσωπικότητες και είναι και κομματάκι εκρηκτικοί και δεν αργούν και πολύ να τα… πάρουν. Ο Σέρβος κόουτς περισσότερο, αλλά είναι και ο Teodosic… μάρκα μ’ έκαψες και μπαρουτιάζει εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι η συμβίωσή τους είτε στην Εθνική Σερβίας είτε τώρα στην Virtus Bologna δεν είναι εύκολη και σίγουρα έχει και πολλές στιγμές έντασης μεταξύ τους.

Και αυτό το περί έντασης δεν το λέμε μόνο εμείς. Το είπε και ο Sasha Djordjevic. Ο 53χρονος κόουτς της Virtus Bologna, παραδέχτηκε σε δηλώσεις που έκανε ότι έχει τσακωθεί με τον 33χρονο Σέρβο γκαρντ της ομάδας κάποιες φορές.

Ο Sasha Djordjevic, βέβαια, διευκρίνισε ότι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι και οι δυο τους είναι παθιασμένοι με τη νίκη. Ο Σέρβος προπονητής πάντως, αποθέωσε τον Milos Teodosic και τόνισε ότι τον ήθελε όσο τίποτα στην Virtus και ότι τον ξέρει καλά και φυσικά του έχει δώσει τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας.

Αναλυτικά ο ο Sasha Djordjevic είπε για τις… εκρηκτικές στιγμές του με τον Milos Teodosic:

«Τον ήθελα πολύ στην ομάδα και ο λόγος έχει να κάνει με τη συνεργασία μας τα προηγούμενα έξι χρόνια… Γνωριζόμαστε πολύ καιρό και αυτός ο παράγοντας με οδήγησε να του δώσω κεντρικό ρόλο και ηγετικό ρόλο στο project μας. Είναι ένας παίκτης που δίνει πολλά, όπως επίσης και ζητάει πολλά, ειδικά από τον εαυτό του. Τσακωνόμαστε κάποιες φορές επειδή έχουμε μόνο έναν στόχο, τη νόκη. Βάζουμε το «εγώ» μας στην άκρη αφού το «εγώ» είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος μας».