Η Armani Milano καλπάζει ως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι και τα «μπαμ» που ακούγονται από το Μιλάνο δεν έχουν σταματημό. Η ομάδα έχει ρίξει πολλές μεταγραφικές βόμβες με κορυφαίες φυσικά εκείνες των Delaney, Hines, αρχικά και Datome χθες.

Μα οι Ιταλοί δεν έχουν μείνει εκεί. Έχουν κλείσει επίσης και τους Punter και Moretti και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

O προπονητής της Armani Milano, Ettore Messina, μίλησε στην ιταλική εφημερίδα Repubblica για τη νέα ομάδα που θέλει να χτίσει, ενώ έκανε αναφορά και στα τεράστια μεταγραφικά «μπαμ» που έχει κάνει ως τώρα ο ιταλικός σύλλογος.

Ο Messina μίλησε αρχικά για το προφίλ που θα έχει η Armani και τις κινήσεις που έγιναν προς αυτό τον στόχο: «Θέλαμε να αυξήσουμε την αθλητικότητα και τα ηγετικά στοιχεία της ομάδας. Πιστεύω ότι το κάναμε, θέλαμε να χτίσουμε μια διαφορετική ομάδα, πιο αθλητική, πιο σκληρή πνευματικά και ικανή να ξεπεράσει τα προβλήματα αυτής της σεζόν, όπως ήταν η άμυνα στο πικ εν ρολ».

Για τις μέχρι τώρα μεταγραφές της ομάδας, αλλά και τους ηγέτες της νέας εποχής ο Ιταλός κόουτς των Μιλανέζων ανέφερε: «Ο Delaney είναι ένας σημαντικός παίκτης στην Ευρώπη, ο Χάινς φέρνει ηγετικά στοιχεία, πνευματική και σωματική δύναμη και ο Punter είναι σε θέση να φέρει πόντους από την περιφέρεια. Ο Datome ενώνει Euroleague και Ιταλία και ο Moretti είναι πεπεισμένος ότι είναι έτοιμος να παίξει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Οι έμπειροι της ομάδας είναι οι Rodriguez, Micov, Hines και Datome. Είναι τέσσερις από τους 15 παίκτες και κανένας από αυτούς δεν δείχνει σημάδια φθοράς».