Ο Δημήτρης Πρίφτης παρουσιάστηκε σήμερα κι επίσημα από την Reggio Emilia, με τον ίδιο να δηλώνει πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της συμφωνίας με την ιταλική ομάδα. Επιπλέον ανέφερε ότι θέλει να ανοίξει ένα νέο βιβλίο στην καριέρα του με πολλές σημαντικές σελίδες, ενώ παράλληλα εξέφρασε τον μεγάλο του σεβασμό του για το ιταλικό μπάσκετ και τους προπονητές του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την ευκαιρία και πρόκληση που μου έδωσε στην μπασκετική μου ζωή. Χρειαζόμουν να ανοίξω ένα νέο βιβλίο στην καριέρα μου και εύχομαι να γράψω πολλές και σημαντικές σελίδες. Είναι τιμή μου που έγινα μέλος της Ρετζιάνα, μία ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση όχι μόνο στη Ιταλία, αλλά και στην Ευρώπη.

Έχω μεγάλο σεβασμό για το ιταλικό μπάσκετ και τους προπονητές του. Είναι μία δύσκολη και ισορροπημένη λίγκα. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να πάει θετικά η επόμενη σεζόν. Για να το πετύχουμε αυτό, τους θέλουμε όλους μαζί μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ομαδικό πνεύμα. Γι’ αυτό θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας».