Το καλοκαίρι του 2015, όταν αποφάσισε μετά από μία σεζόν που δεν αγωνίστηκε (λόγω τραυματισμού), να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Reyer Venezia, ούτε ο ίδιος δεν θα μπορούσε να προβλέψει, ότι πέντε χρόνια αργότερα θα βρισκόταν ακόμα στην Βενετία.

Ο Μάικ Μπράμος, στα 33 του πλέον χρόνια, έχει βρει αυτό που έψαχνε στην γειτονική χώρα, και μετά από δύο πρωταθλήματα Ιταλίας (2017, 2019), είναι έτοιμος να ηγηθεί για την τρίτη κούπα! 

Ο Ελληνοαμερικανός guard είναι πλέον αρχηγός της Venezia και μέχρι την διακοπή της πανδημίας, μετρούσε 10.8 πόντους και 3.7 ριμπάουντ ανά αγώνα στο Eurocup.

Η ανακοίνωση της Venezia με την οποία επισημοποιήθηκε η ανανέωση συνεργασίας των δύο πλευρών:

 

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μετά την επίτευξη της συμφωνίας:

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που συνεχίζω να είμαι μέλος της Venezia που έγινε η δεύτερη οικογένειά μου. Τις προηγούμενες σεζόν μοιραστήκαμε αξέχαστες στιγμές που πάντα θα κουβαλώ μέσα μου, έξι σεζόν στην ίδια ομάδα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα στον αθλητισμό, είναι πραγματικά σπάνιο ένας αθλητής να μπορεί να δεθεί τόσο καιρό με έναν σύλλογο. Είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτόν τον οργανισμό που πάντα πίστευε σε μένα παρέχοντας μια δομή που διευκολύνει το έργο των αθλητών μας, καθιστώντας μας σε θέση να κάνουμε το καλύτερο.

Επίσης είμαι ευγνώμων που είμαι στην πόλη της Βενετίας, την καλύτερη στον κόσμο, και χαίρομαι που η οικογένειά μου αισθάνεται σαν δεύτερο σπίτι την συγκεκριμένη πόλη. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν στη Βενετία, αυτό το ξεχωριστό μέρος θα καταλαμβάνει πάντα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας.

Επίσης εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Luigi Brugnaro, τον Federico Casarin και τον Mauro Sartori που πίστεψαν σε μένα από την αρχή, τον προπονητή Walter De Raffaele, έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο όχι μόνο τεχνικά, και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο προσωπικό της ομάδας, μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Ένας μεγάλος σύλλογος πρέπει να αποτελείται από σπουδαίους ανθρώπους και είμαστε ευλογημένοι που έχουμε πολλούς τέτοιους. Οι άνθρωποι προηγούνται από όλα εδώ και αυτό κάνει τη διαφορά, περισσότερο από άλλα πράγματα.

Όσο για την επόμενη σεζόν θα προπονηθούμε όπως πάντα με μέγιστη δέσμευση και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε τους οπαδούς χαρούμενους. Όπως κάθε χρόνο θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές και να προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε σε κάθε μέτωπο (Ιταλία-Ευρώπη).

Είμαι περήφανος που συμμετέχω σε αυτό το Club, έχουμε ακόμα τόση δουλειά να κάνουμε για να προσθέσουμε και άλλα επιτεύγματα, θα τα πούμε σύντομα!»