Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Virtus Bologna ο Sasha Djordjevic. Όπως αποκάλυψαν ιταλικά ΜΜΕ η ιταλική ομάδα αποφάσισε ξαφνικά και αιφνιδιαστικά να δείξει την πόρτα της εξόδου στον 53χρονο Σέρβο κόουτς.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η απόφαση της Virtus Bologna είχε να κάνει με την κακή πορεία της ομάδας στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο σύλλογος της Μπολόνια είναι στην 5η θέση της Lega Basket Serie A με απολογισμό 5-4, ενώ χθες η ομάδα έχασε μέσα στην έδρα της από την Sassari με 83-78 σε ένα ματς που η Virtus Bologna ήταν τραγωδία, ενώ ο Sasha Djordjevic αποβλήθηκε στην πρώτη περίοδο με 2 τεχνικές ποινές.

Στο Eurocup, πάντων, η ομάδα πάει σφαίρα, δεν έχει χάσει ματς ως τώρα και έχει σκορ 7-0.

Ο Sasha Djordjevic ανέλαβε τα ηνία του ιταλικού συλλόγου στις 11 Μαρτίου του 2019 και έγινε ο μπροστάρης του τεράστιου εγχειρήματος της διοίκησης να ξαναβρει ο σύλλογος με την τεράστια ιστορία την παλιά του αίγλη.

Ο Σέρβος οδήγησε την Virtus στον τίτλο του Basketball Champions League εκείνη την χρονιά.

Πέρσι η ομάδα πήγαινε σούπερ στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε σκορ 18-2, αλλά δεν πρόλαβε να πάρει τον τίτλο. Η σεζόν διακόπηκε βλέπετε λόγω του Covis-19 και η ιταλική ομοσπονδία αποφάσισε δίπλα στην σεζόν να μπει «παύλα» και να μην αναδειχτεί καμία ομάδα ως πρωταθλήτρια.