Σε ένα εύκολο μεσημέρι εξελίχθηκε η πρεμιέρα της Τουρκικής Λίγκας για την ομάδα της Fenerbahce, καθώς επικράτησε με το επιβλητικό 105-72 επί της Ormanspor.

Το “συγκρότημα” του Igor Kokoškov αγωνίστηκε χωρίς τους Dyshawn Pierre, Leo Westermann και Jonny Hamilton και μάλιστα πλεόν έχουν τον “πονοκέφαλο” του Jan Vesely, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού.

Ο Τσέχος σέντερ τραυματίστηκε πάνω σε μία φάση διεκδίκισης και αποχώρησε για τα αποδυτήρια και πλέον αναμένονται τα ιατρικά συμπεράσματα για τη συνέχεια. 

Όσον αφορά τον αγώνα, “πρωτεργάτης” της Fenerbahce ήταν ο Dando De Colo που “σταμάτησε” στους 22 πόντους, ενώ 19 σημείωσε και ο Lorenzo Brown. Από τον πάγκο ήρθε και έκανε τη διαφορά ο Melih Mahmutoglou, ο οποίος πρόσθεσε 18 πόντους με 6/8 σουτ τριών πόντων.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είχαν σε καλή ημέρα τον πρώην σέντερ τόσο του Άρη, όσο και του Κολοσσού Ρόδου Jamelle Hagins, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους και 8 ριμπάουντ. Πλέον, η Fenerbahce στρέφεται στην πρεμιέρα και της Euroleague στις 2/10 και ώρα 20:45 όπου υποδέχεται τον Crvena zvezda.

Τα Δεκάλεπτα: 20-15, 52-31, 77-50, 105-72

Δείτε τη δημοσίευση της Fenerbahce: