Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα του Hidayet Türkoglu. O παλαίμαχος παίκτης και νυν πρόεδρος της Τουρκικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα social media ότι έχει προβληθεί από τον Covid-19.

Ο Hidayet Türkoglu ανέβασε ένα μήνυμα στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο ανέφερε ότι βρέθηκε «θετικός» στον ιό σε τεστ που έκανε.

Ο «Hedo» τόνισε ότι συνεχίζει την αποθεραπεία σε συνθήκες απομόνωσης στο σπίτι του και ξεκαθάρισε ότι ο ιός δεν του έχει δημιουργήσει προβλήματα, καθώς έχει ελαφρά συμπτώματα.

Ο Turkoglu έστειλε μήνυμα και σε όλους να ακολουθούν τους υγειονομικούς κανόνες κατά του ιού, να φοράνε μάσκες, να πλένουν τα χέρια τους και να κρατάνε τις αποστάσεις.

Αναλυτικά ο Hidayet Türkoglu ανέφερε στο μήνυμά του: «Έμαθα ότι το αποτέλεσμα του τεστ Covid-19 ήταν «θετικό». Η διαδικασία θεραπείας και απομόνωσης στο σπίτι μου συνεχίζεται για την ασθένειά μου, με απλά συμπτώματα. Σας συνιστώ να ακολουθείτε αυστηρά τους κανόνες μάσκας, απόστασης και καθαρισμού έναντι του κορονοϊού».

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ HIDAYET TURKOGLU