Παρά την κακή αρχή της, η Fenerbahce κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος επί της Turk Telekom με 82-81 και ανέκτησε ψυχολογία για την επόμενη δύσκολη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague. Νωρίτερα για το πρωτάθλημα Τουρκίας, η Bahcesehir επικράτησε με το εμφατικό 101-71 επί της Bursaspor για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στα του αγώνα όμως, η Turk Telekom φάνηκε να έχει τον έλεγχο του αγώνα κυρίως στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού και αυτό διακρίνεται από το 42-36 του πρώτου ημιχρόνου. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο “σκούρα” για το “συγκρότημα” του coach Igor Kokoškov, καθώς ο Yan Vesely αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών.

Σε εκείνο όμως το σημείο του αγώνα “μίλησες” ο Lorenzo Brown, όπως και ο Jarell Eddie, βοηθώντας αρχικά την ομάδα τους να ισορροπήσει την κατάσταση του αγώνα και εν τέλει να πάρει τη σπουδαία νίκη. 

Στα 26′ πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ο Lorenzo Brown με μια τρίποντη “βόμβα” έδωσε το προβάθισμα στη Fenerbahce. Oι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη με σουτ του Ennis, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και έτσι έφτασαν στο 6-2, ενώ από την αντίπερα όχθη, η Fenerbahce παρέμεινε αήττητη και έφτασε στο 8-0.

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Sam Dekker, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους, ενώ από την άλλη ξεχώρισε ο Lorenzo Brown, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους και 6 ασίστ, σκοράροντας μάλιστα και το κρίσιμο τρίποντο που “χάρισε” επί της ουσίας το διπλό στην ομάδα του.

Νωρίτερα όμως η Bahcesehir επικράτησε άνετα επί της Bursaspor με το εμφατικό 101-71. Αυτή η νίκη βοήθησε τους γηπεδούχους να φτάσουν στο 4-3, ενώ η Bursaspor έπεσε στο 3-5 και απομακρύνθηκε προσωρινά από τα “υψηλά στρώματα” της βαθμολογίας.