O προπονητής της Efes, Ergin Ataman πήρε το όπλο του, το έστρεψε κατά της Euroleague και της Armani και άρχισε τις βολές κατά ριπάς.

Ο Τούρκος κόουτς έριξε «καρφάρες»  αφορμή το γεγονός ότι η Euroleague είχε αναβάλει το ματς των Μιλανέζων με την Zenit την Παρασκευή (13/11), λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ιταλική ομάδα. Έλα, που οι Ιταλοί φαίνεται πως… αναστήθηκαν ξαφνικά και έτσι έπαιξαν κανονικά σήμερα απέναντι στην Cantu στην Legabasket.

Αυτό έκανε έξαλλο τον Ergin Ataman. O προπονητής της Efes βγήκε από τα ρούχα του. Ο Τούρκος κόουτς θεώρησε ότι αφού η Armani δεν μπορούσε να παίξει στην Euroleague, πως κατάφερε να παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα δυο μέρες μετά τον αναβληθέντα αγώνα.

Ο Ataman, βέβαια, δεν έκανε αναφορά στο όνομα της Armani. Δεν ανέφερε καθόλου την ιταλική ομάδα. Αυτήν εννοούσε όμως, ξεκάθαρα, καθώς την φωτογράφισε κανονικά και με τον νόμο, ενώ μίλησε για κάτι που δεν είναι δίκαιο.

Αναλυτικά ο προπονητής της Efes, Ergin Ataman είπε για το όλο θέμα μιλώντας εμμέσως πλην σαφώς για την Armani:

«Υπάρχουν κάποιες αναβολές, λόγω της πανδημίας, αλλά στην Τουρκία και στη Euroleague υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια. Την Παρασκευή αναμετρήσεις της Eurοleague αναβλήθηκαν, αλλά οι ίδιες ομάδες την Κυριακή αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα των χωρών τους. Αυτό δεν μου ακούγεται δίκαιο».