O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα το «διαζύγιο» με τον Marcus Foster. Ο Αμερικανός γκαρντ βρήκε αμέσως νέα δουλειά. Ο Marcus Foster έμεινε μόνο για λίγες ώρες «άνεργος», καθώς λίγο μετά η Turk Telekom ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Ο Foster ήρθε στο τριφύλλι το καλοκαίρι έχοντας εξαιρετικές συστάσεις από την σπουδαία σεζόν που έκανε με την Hapoel Holon (μ.ο. 17,8π.) στο Ισραήλ. Δεν κατόρθωσε όμως, να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει. Το Basketblog είχε αποκαλύψει από τις 20/1 ότι ο παίκτης ήταν υπ’ ατμόν και τελικά σήμερα ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση, καθώς ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Foster.

H Turk Telekom, που παραμόνευε δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έτσι ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Foster έπαιξε σε 20 ματς στην Euroleague με τον Παναθηανϊκό. Έμεινε στο παρκέ μόλις 14΄.01΄΄ και έχει απολογισμό 6 πόντους (με 41,7% στα τρίποντα), 1 ασίστ, 1,2 ριμπάουντ.

Στην Basket League έχει αγωνιστεί σε 10 ματς και έχει απολογισμό 5,3 πόντους (με μόλις 7,41% στα τρίποντα), 1,7 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ σε 17΄.32΄΄.

H μεταγραφή του Foster δεν θα είναι η μοναδική που θα κάνει αυτό το διάστημα η τουρκική ομάδα η οποία είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στους “16” του Basketball Champions League. Σενάρια από την Τουρκία ανέφεραν ότι η Turk Telekom κλείνει και τον Johnny O’Bryant, ο οποίος αποχωρεί από τον Crvena Zvezda.

 

TO POST THΣ TURK TELEKOM ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ MARCUS FOSTER