Darussafaka – Fenerbahce 79-98

H Fenerbahce “λύγισε” στο 2ο παιχνίδι της σειράς των Playoffs για το πρωτάθλημα της Τουρκίας την πίεση της Darussafaka και εν τέλει έφτασε σε μια άνετη νίκη, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να διαμορφώνεται στο 79-98.

Κορυφαίος για τους νικητές σήμερα ήταν ο Melih Mahmutoğlu, ο οποίος “σταμάτησε” στους 29 πόντους, ευστοχώντας μάλιστα και 6 φορές πίσω από την γραμμή των 6,75 μέτρων. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Nando DeColo, ο οποίος είχε 26 πόντους και 4 ασίστ. Αρκετά θετική ήταν και η εμφάνιση του Danilo Barthel, ο οποίος σκόραρε 12 πόντους, ενώ ο Tarik Biberoviç πρόσθεσε με τη σειρά του 10 πόντους.

Από την άλλη μεριά, για την Darussafaka ξεχώρισε με την εμφάνισή του σήμερα ο Jarmar Gulley, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους, ενώ επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Doğuş Özdemiroğlu που πέτυχε 14 πόντους, πήρε 3 ριμπάουντ και έδωσε ισάριθμες ασίστ. Τέλος, θετική ήταν και η παρουσία του Grant Jerrett, ο οποίος σημείωσε 13 πόντους και “κατέβασε” 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 20-26, 46-53, 70-76, 79-98

Δείτε αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Turk Telekom – Pinar Karsiyaka 76-70

Η Fener λοιπόν βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Pinar Karsiyaka και την Turk Telekom, καθώς η φιναλίστ του Basketball Champions League σήμερα γνώρισε την ήττα με 76-70 και το “εισιτήριο” για την επόμενη φάση θα κριθεί στην επόμενη αναμέτρηση.

Για τους νικητές ξεχώρισε σήμερα ο Samet Geyik, ο οποίος έφτασε μάλιστα και σε ένα αξιοσημείωτο “double-double” μετρώντας 18 πόντους και 17 ριμπάουντ. Επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Can Korkmaz, ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, ενώ ο Kamar Baldwin “άγγιξε” το “double-double” έχοντας 12 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Από την άλλη πλευρά, για την Pinar ξεχώρισε σήμερα ο Jeffery Morgan, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, “αγγίζοντας” το “double-double”. Στο πλευρό του στάθηκε με αξιώσεις ο David Kennedy, ο οποίος σκόραρε 12 πόντους και “κατέβασε” 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 18-21, 42-36, 57-54, 76-70

Δείτε αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ