Λίγο πριν τη διεξαγωγή του Final-4 της Κολωνίας στην Turkish Airlines Euroleague, η Anadolu Efes “σκούπισε” στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Τουρκίας την Besiktas μετά και από τη σημερινή της επικράτηση με 96-66.

Το “συγκρότημα” του coach Ataman βρίσκεται ήδη στους τελικούς του πρωταθλήματος και περιμένει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Fenerbahce και Pinar Karsiyaka.

H Εfes “άνοιξε” το “rotation” σήμερα και δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει ούτε δευτερόλεπτο τον αστέρα της Shane Larkin, ενώ ο Rodrigue Beaubois και ο Vasilije Micić αγωνίστηκαν ελάχιστα, για να ξεκουραστούν εν όψει της “τελικής μάχης” στην Εuroleague.

Κορυφαίος για την Efes σήμερα ήταν ο Yiğitcan Saybir, ο οποίος “σταμάτησε” στους 18 πόντους, ενώ από 17 πόντους σημείωσαν οι Adrien Moerman και Tibor Pleiss, οι οποίοι μάζεψαν και από 7 και 6 ριμπάουντ αντίστοιχα ο καθένας. Τέλος, πολύ θετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Vasilije Micic, ο οποίος μόλις σε 6:30′ λεπτά σκόραρε 13 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα.

Από την άλλη μεριά για την Besiktas ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο Alperen Şengün, ο οποίος τελείωσε το ματς με 23 πόντους, έχοντας 7/7 ελεύθερες βολές, 5/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε περίπου 30 λεπτά. Στο πλευρό του βρέθηκε ο Egehan Arna, ο οποίος είχε 9 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 16-30, 33-60, 47-73, 66-96

Δείτε αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ