Με το… καλημέρα μετά την επίσημη προσθήκη του Δημήτρη Ιτούδη για τα επόμενα τρία χρόνια στον πάγκο της ομάδας, ξεκίνησε το ολικό λίφτινγκ στα σπλάχνα της Fenerbahce, η οποία αποχαιρέτησε δύο παίκτες της το πρωί της Δευτέρας (20/6).

Ο λόγος φυσικά για τους Danilo Barthel και Ahmet Duverioglu, οι οποίοι δεν αναμένεται να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά με την αρμάδα της Πόλης.
Το πιο πικρό εκ των δύο «αντίο» ήταν φυσικά με τον τελευταίο, αφού ο παλιάς κοπής σέντερ είχε περάσει τις τελευταίες 6 σεζόν με τους Τούρκους.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χωρίσαμε τους δρόμους μας με τον αθλητή μας Danilo Barthel, ο οποίος είναι στην ομάδα της Fenerbahçe Beko για τη σεζόν 2020-21 και 2021-22.

Ευχαριστούμε τον Danilo Barthel για τη συνεισφορά του στην οικογένεια της Fenerbahçe και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του καριέρα».

 

 


 

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χωρίσαμε τους δρόμους μας με τον Ahmet Düverioğlu, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα μας για έξι σεζόν και είχε μερίδιο στην επιτυχία μας σε αυτή τη διαδικασία, ειδικά στο πρωτάθλημά μας στην EuroLeague.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αξιότιμο αθλητή μας για την προσφορά του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα περίοδο της καριέρας του».