O πρόεδρος της Fenerbahce, Ali Koc δεν κάθισε τελικά σήμερα στο τραπέζι με τον διαπραγματεύσεων με τον Zeljko Obradovic. Η κρίσιμη συνάντησή τους αναβλήθηκε.

Οι δυο άνδρες αναμενόταν να κάνουν σήμερα την δεύτερη κρίσιμη συνάντησή τους με κεντρικό θέμα συζήτησης φυσικά τι άλλο από την παραμονή ή όχι του Zoc στην ομάδα.

Όπως ανέφεραν, όμως, τουρκικά ΜΜΕ όπως το TRT Sport, η συνάντηση των δύο πλευρών αναβλήθηκε. Τα δημοσιεύματα δεν έκαναν λόγο για την αιτία της αναβολής, αλλά ξεκαθάριζαν ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Zoc, πάντως, έχει πάρει ήδη την πρώτη κρυάδα. Ο Ali Koc έχει ξεκαθαρίσει ότι στο μπάτζετ της ομάδας θα γίνει γερό «ψαλίδισμα».

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει όμως, είναι αν το «ψαλίδι» θα πιάσει και τον Obradovic. Διότι αν δεν τον πιάσει, τότε δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο ο Σέρβος να μείνει στην ομάδα, έστω και με πιο χαμηλό μπάτζετ.

Από την άλλη, το όλο θέμα απασχολεί και τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν στην γωνία για να δουν το ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην τουρκική ομάδα, διότι έτσι θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Κώστα Σλούκα.

Αν το «ψαλίδι» είναι μεγάλο και πιάσει και τον Έλληνα γκαρντ, τότε όλα δείχνουν ότι ο Σλούκας δεν θα μείνει στην Fenerbahce. Κι αν δεν μείνει τότε θα ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Αν όμως, οι Τούρκοι δεν κάνουν μείωση στον Σλούκα, τότε ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το συμβόλαιό του θα παραμείνει εν ισχύ και εκείνος φυσικά θα παραμείνει στην Fener.