Η Fenerbache είπε άλλο ένα ξεχωριστό «αντίο» στον Zeljko Obradovic. H τουρκική ομάδα «αποχαιρέτησε» τον Zeljko Obradovic και μέσω ενός συγκινητικού βίντεο, που ετοίμασε για τον Zoc.

Στο βίντεο δεσπόζει φυσικά ο Σέρβος προπονητής και παρουσιάζονται κάποιες ξεχωριστές στιγμές του και στιγμές της ομάδας.

Οι εικόνες σκιαγραφούν την διαδρομή του Zeljko Obradovic στον τουρκικό σύλλογο.

Μια διαδρομή που ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου του 2013 όταν η Fener ανακοίνωσε ότι στον πάγκο της θα κάθεται πλέον ο Σέρβος κόουτς, ο οποίος το 2012 είχε «αποχαιρετήσει» τον Παναθηναϊκό και είχε κλείσει το πιο μεγάλο και λαμπερό σε μεγάλες στιγμές και τίτλους κεφάλαιο της προπονητικής το καριέρας.

Ο Σέρβος είχε μείνει 1 χρόνο «εκτός» και το καλοκαίρι του 2013 είπε τελικά το «ναι» στην τουρκική ομάδα και ανέλαβε τα ηνία.

Η πρώτη σεζόν δεν ήταν εύκολη. Ο Zoc όμως, οδήγησε την ομάδα στην ανάκαμψη. Την έκανε κυρίαρχο του τουρκικού μπάσκετ, την έκανε τεράστιο όνομα στην Euroleague. Την οδήγησε στην κατάκτηση του τροπαίου το 2017. Την είχε για 5 σερί σεζόν (ως φέτος) στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Το βίντεο που έφτιαξε η ομάδα για τον Zeljko Obradovic είχε και έναν ξεχωριστό και συγκινητικό τίτλο, καθώς στο σχετικό ποστ τονιζόταν: «Θα είμαστε πάντα μαζί! Σε ευχαριστούμε για όλα Zeljko Obradovic»!

 

TO BINTEO THΣ FENER ΓΙΑ ΤΟΝ ZELJKO OBRADOVIC