Ο Covid-19 σαρώνει την Fenerbahce! H τουρκική ομάδα που έχει χτυπηθεί ανελέητα από τον ιό τις τελευταίες μέρες, ανακοίνωσε σήμερα (17/4) άλλο ένα κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα! Έτσι οι «ασθενείς» έφτασαν στους 8 στον σύλλογο, που έχει μπροστά του τις μάχες με την CSKA στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο ιός επελαύνει κυριολεκτικά στην Fenerbache. Προ ημερών τα κρούσματα του ιού ήταν 5. Χθες ο τουρκικός σύλλογος ανακοίνωσε άλλα 2 και έτσι τα «χτυπήματα» του Covid-19 έφτασαν τα 7.

Μάλιστα η τουρκική ομοσπονδία ανέβαλε χθες το ντέρμπι που θα έδινε την ίδια μέρα η ομάδα του Igor Kokoskov με την Efes.

Σήμερα, όμως, ο ιός έκανε νέα… επίσκεψη και χτύπησε άλλο ένα μέλος της ομάδας, που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μέλος του σταφ.

Το θέμα είναι τώρα το τι θα γίνει με το 1ο ματς με την CSKA στα πλέι οφ της Euroleague κι αν το παιχνίδι θα γίνει. Το ματς έχει προγραμματιστεί για τις 21/4 στην Μόσχα

Οι κανονισμοί της Euroleague αναφέρουν ότι ένα ματς αναβάλλεται μόνο αν η ομάδα που έχει χτυπηθεί από τον ιό έχει μείνει με λιγότερους από 8 παίκτες. H Fenerbahce δεν έχει ανακοινώσει πόσα από τα «θετικά» δείγματα ανήκουν σε παίκτες. Και προφανώς για να μην το έχει κάνει, οι παίκτες που έχουν χτυπηθεί δεν είναι πολλοί. Έτσι αν δεν αλλάξει κάτι και δεν υπάρξει κάποιο νέο χτύπημα το ματς με την CSKA θα γίνει κανονικά.