Ο πρόεδρος της Fenerbahce, Ali Koc, ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος θα πάει σε γερή μείωση του μπάτζετ. Ο διοικητικός ηγέτης της Fenerbahce πέταξε έτσι ξεκάθαρα το μπαλάκι στον Zeljko Obradovic. Ο Σέρβος είναι ήδη από σήμερα (15/6) στην Πόλη και θα έχει τετ α τετ αύριο με τους Τούρκους για το καυτό ζήτημα της παραμονής του στην ομάδα.

Από την άλλη, και το όλο θέμα προκαλεί «ντόμινο» φυσικά και στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα και του Ολυμπιακού.

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο πρόεδρος της Fener, Ali Koc, ξεκαθάρισε ότι στο μπάτζετ της ομάδας θα πέσει γερό ψαλίδι. Από την άλλη, ο Zeljko Obradovic είναι ήδη από σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για να έχει επαφές με την διοίκηση του τουρκικού συλλόγου και να αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.

Ο Ali Koc, πάντως, ήδη έβαλε το πρώτο θέμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, καθώς όπως είπαμε, τόνισε ότι το μπάτζετ θα μειωθεί.

Αναλυτικά ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας είπε: «Ο Obradovic ήλθε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη. Θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και θα μιλήσουμε για το τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν. Το έχω ξαναπεί! Ο Obradovic μπορεί να μείνει εδώ όσο θέλει! Είναι θρύλος του μπάσκετ και έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων της Fenerbahce! Δεν είναι δυνατόν το μπάτζετ να φτάσει τα 30 εκατομμύρια. Θα μειωθεί σίγουρα! Αυτές είναι οι νέες συνθήκες που ο προπονητής μας θα πρέπει να ακολουθήσει. Θέλουμε να παραμείνει. Θα μιλήσουμε αύριο μαζί του!»

Στις επαφές των Τούρκων με τον Σέρβο θα φανεί αν ο Zoc θα δεχτεί να μείνει με την μείωση στο μπάτζετ ή θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει.

Αυτό, πάντως, προκαλεί «ντόμινο» και στο θέμα του φλερτ του Κώστα Σλούκα  με τον Ολυμπιακό.

Αν ο Σέρβος φύγει, τότε θα φύγει και ο Έλληνας παίκτης και φυσικά θα ανοίξει ο δρόμος του για τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, όμως, ακόμα κι αν ο Obradovic μείνει, δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει και ο Σλούκας. Αν η Fener κάνει μεγάλη μείωση στον Έλληνα γκαρντ, τότε είναι πολύ πιθανό ο «Σλούκι Λουκ» να αποχωρήσει και να οδεύσει προς την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.