To Πάσχα πλησιάζει και τo νούμερο 1 αθλητικό site για το μπάσκετ, Basketblog.gr σε συνεργασία με το Trace ‘n Chase, το πρωτοποριακό και μοναδικό πρακτορείο στην Ευρώπη που ασχολείται με το εμπόριο αθλητικών καρτών και αναμνηστικών, ετοίμασαν για τους θαυμαστές του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, του NBA, έναν μοναδικό διαγωνισμό-έκπληξη με πλούσια δώρα.

O μεγάλος διαγωνισμός διεξάγεται σε μορφή quiz, με θέμα την περσινή ανατρεπτική σεζόν του NBA και 12 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα δώρα του.

Από την Παρασκευή 23 Απριλίου έως την Τρίτη 4 Μαΐου οι λάτρεις του μπάσκετ και των συλλεκτικών καρτών & memorabilia μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό που διοργανώνει το Basketblog.gr μαζί με το Trace ‘n Chase, απαντώντας στο quiz που βρίσκεται στο παρόν άρθρο.

Οι συμμετέχοντες που θα απαντήσουν σωστά και στις πέντε ερωτήσεις του διαγωνισμού θα μπουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα δώδεκα φακελάκια “NBA Hoops Premium Stock 2019-20 Cello Pack” που περιέχουν δεκαπέντε premium, συλλεκτικές κάρτες με τεράστια αξία για τους απανταχού συλλέκτες και φίλους του μπάσκετ.

Οι συμμετέχοντες που δεν θα καταφέρουν να απαντήσουν σωστά σε όλες τις ερωτήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να προσπαθήσουν ξανά για να βρεθούν κι αυτοί στην κλήρωση από την οποία θα προκύψουν οι δώδεκα μεγάλοι νικητές. Όσες περισσότερες είναι οι συμμετοχές σας στον διαγωνισμό, τόσες περισσότερες θα είναι και οι πιθανότητες να κερδίσετε!

Το μόνο που απομένει είναι να μπείτε τώρα στον διαγωνισμό, να συμπληρώσετε το όνομα και το email σας στον παρακάτω μηχανισμό και φυσικά να απαντήσετε στις πέντε ερωτήσεις του quiz.

Καλή επιτυχία!