Δε γίνεται να είστε συνέχεια πάνω από ένα κινητό ή έναν υπολογιστή. Δε γίνεται να περνάτε πάρα πολλές ώρες για να αναζητήσετε ειδήσεις για την αγαπημένη σας ομάδα ή το αγαπημένο σας πρωτάθλημα. Δε γίνεται να προλάβετε κάθε είδηση, κάθε θέμα, κάθε αφιέρωμα, κάθε ρεπορτάζ.

Το Basketblog Newsletter όμως, μπορεί και σας παρέχει μια σύγχρονη και έγκυρη ενημέρωση για ζητήματα σχετικά με το μπάσκετ αλλά και όλα τα κοινωνικά φαινόμενα που γεμίζουν την καθημερινότητά μας!

Κάθε πρωί ανεξαρτήτως ημέρας ή συνθήκης, το Basketblog Newsletter θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε για να μένετε ενημερωμένοι για όσα συνέβησαν αφενός καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης ημέρας και αφετέρου τα ξημερώματα στον κόσμο του ΝΒΑ.
Στόχος μας να σας γλυτώσουμε από τα περιττά ξενύχτια -όσα δε χρειάζονται δηλαδή- και τα δίχως νόημα scroll downs και να σας παρέχουμε ό,τι θέλετε και όταν το θέλετε.

Το Basketblog Newsletter προσφέρει:

  • Πλήρη ενημέρωση στην οθόνη του κινητού, του τάμπλετ, του υπολογιστή, ακόμα του ρολογιού σας.
  • Πλήρη ενημέρωση κάθε πρωί και για επτά (7) ημέρες την εβδομάδα, όπου μπορείτε να την διαβάσετε μέσα σε λίγα λεπτά ή μετά από ώρες -ανάλογα με τον χρόνο, τη διάθεση και τα ενδιαφέροντά σας.
  • Μια ματιά σε όσα σημαντικά συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο στο χώρο του μπάσκετ και όχι μόνο.
  • Αξιολόγηση και ενημέρωση για τα σημαντικά θέματα της ημέρας από το χώρο του μπάσκετ σε περίπου 1.500 λέξεις από ειδικούς και έμπειρους συνεργάτες του basketblog.gr, ενώ παράλληλα, σας οδηγεί με συνδέσμους σε τεκμηριωμένες αναλύσεις για τα ειδικά θέματα που σας ενδιαφέρουν -χωρίς δαπάνη χρόνου και περιπλανήσεις σας στο διαδικτυακό χάος.

Γιατί το Basketblog Newsletter δεν κάνει μόνο πρωτογενές ρεπορτάζ αλλά επίσης διαβάζει και επιλέγει θέματα από πληθώρα διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης, οργανισμών, υπηρεσιών, think tank και social media.

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

(παραμένει στην οθόνη του κινητού ή του laptop σας για να μπορείτε να ανατρέχετε σε αυτό οποτεδήποτε θελήσετε).

 

Mπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας πατώντας ΕΔΩ.