Μια παίκτρια που σίγουρα θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και δη τα ανδρικά απέκτησε η γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου μπάσκετ. Ο λόγος για την εξαιρετική ως αθλήτρια, αλλά και εντυπωσιακή ως γυναίκα Οντρι Αν Κάρον – Γκούντροου.

Η 23χρονη (1.93μ.) Καναδέζα νέα παίκτρια του Σπόρτιγκ έπαιζε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της Εθνικής Καναδά. Είναι μια αθλητική παίκτρια η οποία παίζει και εξαιρετική άμυνα, ενώ είναι εντυπωσιακή μπλοκέρ, καθώς σε όλη την καριέρα της στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο είχε μ.ο. 1.2 τάπες ανά ματς! Στο Τέξας πάντως, υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό στον καρπό, αλλά τον ξεπέρασε πια.

Η Καναδέζα είναι πέρα από αθλητικά προσόντα, έχει και εξαιρετικά κάλλη και ήταν τα φλας ήταν συνέχεια πάνω της όταν έπαιζε στις ΗΠΑ.

Η δίδυμη ανταγωνίστρια

Το ωραίο είναι ότι η παίκτρια του Σπόρτιγκ έχει μια δίδυμη αδελφή την Καλίν, η οποία είναι μόνιμα η ανταγωνίστριά της στις ομάδες που έπαιζαν, καθώς δεν είναι ίδιες μόνο στην εμφάνιση, αλλά μοιάζουν και στο αθλητικό κομμάτι και πάντα ήταν… αντίζηλες (μόνο στο παρκέ καθώς είναι πολύ αγαπημένες στη ζωή ) στις ομάδες που έπαιζαν.

Η ΟΝΤΡΙ ΑΝ ΚΑΡΟΝ ΓΚΟΥΝΤΡΟΟΥ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ