Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή έκανε η Νίκη Λευκάδας. Οι νησιώτισσες τα βρήκαν σε όλα με την Αριστέα Μαγκλάρα και ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση της 37χρονης πολύπειρης γκαρντ, που θα φοράει την φανέλα της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η Μαγκλάρα έχει κάνει μια τεράστια και πολύ σημαντική διαδρομή στα παρκέ.

Έπαιξε σε Σπόρτιγκ, Αστέρα Εξαρχείων, Άρη Χολαργού, Ολυμπιακό Βόλου, Παναθηναϊκό, Ελληνικό, Κρόνο Αγ. Δημητρίου, στην τουρκική Χατάι, στον Φάρο Κερατσινίου, στον Πανιώνιο και την περσινή σεζόν στην Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Το 2013 και το 2015 μάλιστα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό και το Ελληνικό αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Λευκάδας:

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνίδα αθλήτρια Αριστέα Μαγκλάρα ανακοινώνει ο Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας. Η 37χρονη πολύπειρη γκαρντ θα φοράει την φανέλα της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σπόρτιγκ, Αστέρα Εξαρχείων, Άρη Χολαργού, Ολυμπιακό Βόλου, Παναθηναϊκό, Ελληνικό, Κρόνο Αγ. Δημητρίου, στην τουρκική Χατάι, στον Φάρο Κερατσινίου, στον Πανιώνιο και την περσινή σεζόν στην Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Το 2013 και το 2015 στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό και το Ελληνικό αντίστοιχα.

Η Αριστέα Μαγκλάρα δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής της: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έγινα μέλος της Νίκης Λευκάδας, μιας ομάδας που την τελευταία πενταετία είναι η καλύτερη επαρχιακή ομάδα στην Ελλάδα! Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον Σύλλογο, που βρίσκεται θεωρώ σε μια δύσκολη μεταβατική περίοδο λόγω και όλων αυτών που συμβαίνουν στις μέρες μας, να πετύχει τους φετινούς του στόχους. Εύχομαι σε όλους να έχουμε μια καλή και ολοκληρωμένη αθλητική σεζόν! Με υγεία, πίστη, κουράγιο και υπευθυνότητα, όλα θα ξεπεραστούν».