Η Νίκη Λευκάδας έχει βάλει υψηλούς στόχους για την επόμενη σεζόν και ήδη έχει αποκτήσει την Ανθή Μπαλτά, Τζέιντ Ουόκερ και τις αδερφές Τσινέκε ενώ προ το πυλών βρίσκεται και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Η νησιώτικη ομάδα όμως δεν σταματά εκεί καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Ουίτνει Νάιτ.

 Η Αμερικανίδα αθλήτρια που αγωνίζεται στις θέσεις 3-4 και επελέγη το 2016 στον δεύτερο γύρο του draft του WNBA από τους Los Angeles Sparks, έχει αρκετή εμπειρία γιατί έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία, την Ισλανδία και την Ρωσία.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Whitney Knight. H Αμερικανίδα αθλήτρια αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, είναι 25 ετών και έχει ύψος 1.90 μ.

Το 2016 είχε επιλεγεί στον δεύτερο γύρο του draft του WNBA από τους Los Angeles Sparks. Διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στην Ισπανία (Campus Promete), Ισλανδία (Breidablik) και στην Ρωσία (Spartak Moscow Region). Με την ρωσική ομάδα μάλιστα είχε συμμετάσχει στο EuroCup της σεζόν 2016-17.

Αξιόπιστη σουτέρ, εξαιρετικά αλτική και γρήγορη,  θα αποτελέσει και αυτή έναν ακόμα σημαντικό κρίκο της ομάδας που φτιάχνει ο Νίκος Δουβίτσας.