Ο Παναθηναϊκός με μια εκπληκτική εμφάνιση μέσα στα βοηθητικά του ΣΕΦ πανηγύρισε τη νίκη με 66-74 απέναντι στον Ολυμπιακό και παράλληλα την κατάκτηση του 5ου πρωταθλήματος στην Α1 Γυναικών.

Μετά την ήττα της ομάδας του, ο Γιώργος Παντελάκης στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε πως οι “ερυθρόλευκες” είχαν το “βάρος” του φαβορί σήμερα.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Παντελάκη:

«Τα παιχνίδια πρέπει να τελειώνουν εκεί που πρέπει. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε εκεί, πετάξαμε το β’ μέρος, το χαρίσαμε. Έχω μια ομάδα που είναι πολύ κουρασμένη. Τα επικοινωνιακά τρικ είναι πολύ πολύ όμορφα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ρόστερ μου και το μπάτζετ μου δεν ήταν τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, θέλαμε να έχουμε τον ρόλο του φαβορί, δεν έχω ψάξει ποτέ δικαιολογίες αλλά φτάσαμε οριακά στο σημερινό ματς σαν ρόστερ.

Χάσαμε την Σπυριδοπούλου, έμεινα με δύο ψηλές. Αδειάσαμε πολύ μετά από τη νίκη που πήραμε και έπρεπε να ξαναπαίξουμε. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, θα μάθουμε από αυτό. Εμάς μας βαραίνει πάντα ο τίτλος του φαβορί. Ελαφραίνει τις ομάδες που έρχονται να μας παίξουν σαν αουτσάιντερ. Γνωρίζοντας από γυναικείο μπάσκετ, εμείς ήμασταν το αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη σειρά. Δυστυχώς έγιναν περισσότερα παιχνίδια απ’ όσα έπρεπε, ήμασταν πολύ λίγα άτομα, ήμασταν λίγοι (αριθμητικά). Πρέπει με ηρεμία να δούμε τι δεν λειτούργησε καλά και να το διορθώσουμε».