Αλλαγή γηπέδων στα δύο ματς που θα κληθούν να δώσουν φέτος για τον Νότο της Α2 Γυναικών οι Πανιώνιος και Άμιλλα, με την ΕΟΚ να πιστοποιεί -έπειτα από αρχική συμφωνία των δύο ομάδων φυσικά- την μεταβολή στο πρόγραμμα της 1ης και της 10ης, αντίστοιχα, αγωνιστικής ημέρας του νέου πρωταθλήματος. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από συμφωνία των δύο σωματείων για αμοιβαία αλλαγής έδρας οι αγώνες ορίζονται να διεξαχθεί ως εξής:

Α) Ο αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ – ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), στις 16/10/2022 και ώρα 17.30, θα διεξαχθεί στο ΚΓ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΟΥ «Γ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ» με γηπεδούχο το Σωματείο ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ και φιλοξενούμενο το Σωματείο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Β) Ο αγώνας ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος), στις 18/12/2022 και ώρα 13.00, θα διεξαχθεί στο ΚΓ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΙΚΑΣ», με γηπεδούχο το Σωματείο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και φιλοξενούμενο το Σωματείο ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ”.