Με τον Βαγγέλη Αυγερινό θα πορευτεί και την επόμενη χρονιά το IBC στην Α2 Γυναικών, την πρώτη σεζόν για το σύλλογο των Ιωαννίνων στις εθνικές κατηγορίες.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του IBC για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και ελπίζω με την βοήθεια όλων να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είναι σίγουρο πως έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη σεζόν. Είμαι όμως σίγουρος πως με σκληρή δουλειά και συνέπεια θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις προσδοκίες των ανθρώπων της διοίκησης», τόνισε μετά την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ο προπονητής του IBC.

Η ανακοίνωση του IBC:

«Η διοίκηση του Ioannina BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με τον προπονητή των γυναικείων τμημάτων Βαγγέλη Αυγερινό.

Ο coach Αυγερινός, μετά την μέχρι σήμερα άκρως επιτυχημένη παρουσία του στους πάγκους του IBC, καλείται να αντιμετωπίσει την πρόκληση της παρθενικής παρουσίας της Γυναικείας Ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Παράλληλα ως προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων των κοριτσιών του IBC θα συνεχίσει τον δρόμο του μοντέλου ανάπτυξης που έφερε επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου».