Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν, η Στέλλα Φουράκη, μετά τον δανεισμό της στον Σπόρτινγκ. Στο ρόστερ των ερυθρόλευκων θα είναι  και η Βάσω Φουράκη, με το basketblog.gr να προαναγγέλει την συγεκριμένη μεταγραφή με το ρεπορτάζ του (Οι κινήσεις των αιωνίων).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την επιστροφή της Στέλλας Φουράκη στο τμήμα Μπάσκετ Γυναικών μετά την ολοκλήρωση της υποσχετικής ενός έτους στον Α.Σ. Σπόρτιγκ. Η Στέλλα Φουράκη έχει ύψος 1,89μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5.

Η Στέλλα Φουράκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr) τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα ουσιαστικά στον Ολυμπιακό. Επιστρέφω σε μια τόσο επιτυχημένη ομάδα όπως έδειξε την χρονιά που πέρασε. Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα καθώς επίσης και να διακριθεί στην Ευρώπη».

*Στον Ολυμπιακό επιστρέφει και η Βάσω Φουράκη, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός της στον Α.Σ. Σπόρτιγκ, ωστόσο θα απέχει φέτος από τις υποχρεώσεις του τμήματος λόγω Ακαδημαϊκών υποχρεώσεων.