Οι δρόμοι του Ηρακλή και του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου χώρισαν με τον πολύπειρο κόουτς να ευχαριστεί διοίκηση, παίκτριες, συνεργάτες και φιλάθλους για την στήριξη προς το πρόσωπο του. Πλέον ο “Γηραιός” βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή-προπονήτριας για να αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει στην Α2 Γυναικών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κόουτς Λαμπρόπουλου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν καταλυτικά και με εμπιστεύτηκαν όπως και όλους τους συνεργάτες με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ αυτά τα χρόνια. Καθώς και χορηγούς, συναδέλφους προπονητές, διοικητικούς παράγοντες, γονείς και φυσικά τους φιλάθλους του μεγάλου συλλόγου που λέγεται Ηρακλής οι οποίοι αγκάλιασαν την ομάδα.

Όμως δεν μπορώ παρά να μην κάνω ιδιαίτερη μνεία στην Πρόεδρο/βράχο του Τμήματος Λίνα Τραμουντάνη με την οποία ανέπτυξα μια σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης…ζωής.

Πάνω από όλα και όλους, τις παίκτριες μου -Ελληνίδες και ξένες- μαζί με τις οποίες εκτός του ότι πέρασα αξέχαστα καλές στιγμές εντός και εκτός γηπέδων, πανηγύρισα πρωτάθλημα, ρεκόρ, πρωτιές και αμέτρητες νίκες, έγινα σίγουρα καλύτερος προπονητής και σοφότερος άνθρωπος.

Ιδιαίτερα μια τεράστια υπόκλιση στις 4 “σωματοφύλακες μου” Τσουμπερλή, Λογδανίδου, Παπαβασιλείου, Γιαννούδη. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την αγάπη και τον σεβασμό μου.»