Η Άννα Σπυριδοπούλου είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση της Τερψιθέας για το φετινό καλοκαίρι. Η 24χρονης φόργουορντ επιστρέφει στα “μεγάλα σαλόνια” μετά από διάλειμμα ενός έτους, οπότε και αγωνίστηκε στην Α2 με τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας.

Η Σπυριδοπούλου έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Άρη και Μέγα Αλέξανδρο, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Εθνικής γυναικών στο Ευρωμπάσκετ του 2011. Η προσθήκη της ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στις δύο θέσεις των φόργουορντ.

“Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Τερψιθέας την Άννα. Αποκτήσαμε ένα σπουδαίο κορίτσι με μεγάλο ταλέντο και διάθεση για μπάσκετ που πιστεύουμε ότι θα δείξει και φέτος τις πραγματικές της δυνατότητες μετά την περσινή ατυχία. Είναι μια παίκτρια Εθνικής ομάδας και χαιρόμαστε που επέλεξε τον σύλλογό μας για να συνεχίσει την καριέρα της παρ’ ότι είχε πολλές προτάσεις από διάφορες ομάδες.

Συνεχίζουμε την στελέχωση του ρόστερ ακολουθώντας τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου μας και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την πλήρη ομάδα για την πρώτη μας σεζόν στην Α1“, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του τμήματος, Νίκος Καλλιγάς.