Η παρθενική συμμετοχή της Τερψιθέας στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών δεν φαίνεται να αγχώνει τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους με γνώμονα τη δημιουργία μίας ομάδας που δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία για τους αντιπάλους της.

Οι “μπλε” ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τις Ελεάνα Πανταζή, Αλεξία Μποτσάρη και Πωλίνα Σταμπούρλου, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι απαντήσεις των Φλόρας Ζεβαρχιγιάν, Μαρίας Παναγιωτοπούλου και Γιώτας Δραγονέα, η παραμονή των οποίων συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Εξάλλου, πέρα από τις ανανεώσεις, οι διοικούντες τον σύλλογο φροντίζουν και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Γι αυτό το λόγο προχώρησαν στην απόκτηση της Άννας Σπυριδοπούλου, η οποία την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας στο πρωτάθλημα της Α2 Νότου.

Από εκεί και πέρα, στην ομάδα της Γλυφάδας δεν βιάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους καθώς περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα των ξένων παικτριών και εν συνεχεία θα κινηθούν για την απόκτηση ακόμα δύο περιφερειακών προκειμένου να ολοκληρώσουν τη στελέχωση του ρόστερ.