Τρία από τα βασικότερα “όπλα” της Τερψιθέας θα συνεχίσουν να φορούν τα μπλε καθώς η ομάδα των Νοτίων Προαστίων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τις Φλώρα Ζεβαχιργιάν, Ελεάνα Πανταζή και Αλεξία Μποτσάρη.

Αναλυτικά:

“Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του ΑΟ Τερψιθέας Γλυφάδας ανακοινώνει ότι τρεις παίκτριες από το περσινό ρόστερ παραμένουν στην ομάδα.

Πρόκειται για τις Φλώρα Ζεβαχιργιάν (για τέταρτο χρόνο), Ελεάνα Πανταζή (για τρίτο), Αλεξία Μπότσαρη (για τρίτο). Οι τρεις παίκτριες θα πλαισιώσουν τις υπόλοιπες μεταγραφές του συλλόγου ολοκληρώνοντας το φετινό ρόστερ. Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ ευχαριστεί τις τρεις αθλήτριες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην ομάδα για άλλη μια σεζόν παρά τις αρκετές προτάσεις που είχαν από συλλόγους Α1 και Α2 και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες για τη νέα χρονιά.

Επίσης ευχαριστεί τις αθλήτριες Γιώτα Δραγωνέα, Μαρία Παναγιωτοπούλου, Πωλίνα Σταμπούρλου και Ναταλί Πλούμπη για τη συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια και τους εύχεται κάθε επιτυχία στις νέες τους ομάδες”.