Ακόμα μία παίκτρια πήρε την απόφαση να μπει “αντίο” στον Αστέρα Εξαρχείων λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στον σύλλογο τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για την Λίτσα Βλάχου, η οποία αποτελεί, πλέον, παρελθόν για τις “μελανόλευκες” αφού δεν αγωνίστηκε ούτε στο προχθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, η 33χρονη φόργουορντ μεγάλωσε την αλυσίδα των αποχωρήσεων από το κλειστό του Στρέφη όντας ακόμα μία παίκτρια που έβαλε πρόωρο τέλος στη συνεργασία της με τον Αστέρα Εξαρχείων.

Στα Εξάρχεια δεν κάθονται, όμως, με σταυρωμένα χέρια αφού έχουν ήδη βρει την παίκτρια που θα τους δώσει οντότητα κάτω από το καλάθι. Πρόκειται για την Βαλεντίνα Φάμπρι. Η 27χρονη Ιταλίδα σέντερ βρίσκεται προ των πυλών του Αστέρα Εξαρχείων καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των “μελανόλευκων” βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Έτσι, πολύ σύντομα αναμένεται να “γεμίσει” ελαφρώς το ρόστερ του Αστέρα δίνοντας την ευκαιρία στον Κώστα Λημναίο να προσθέσει ακόμα ένα όπλο στη φαρέτρα του, η οποία αυτή τη στιγμή είναι επικίνδυνα… άδεια.