Παρελθόν από τον Αθηναϊκό αποτελεί η Ζωή Κεχαγιά, καθώς τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας την ανάγκασαν να αποχωρήσει από το σύλλογο του Βύρωνα.

Η πολύπειρη γκαρντ είχε ξεκινήσει προετοιμασία με τον Αθηναϊκό ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο, όπως η ίδια γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, δεν μπορούσε να συνεχίσει στην ομάδα του Βύρωνα. Έτσι, καλείται να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας της, με την ίδια να κάνει λόγο για δύσκολη μεν, αλλά σωστή και καλύτερη δυνατή απόφαση τόσο για εκείνη όσο και για τον σύλλογο.

“Μερικές φορές η ζωή είναι περίεργη και σε βάζει σε διλήμματα εκεί που νομίζεις ότι δεν υπάρχουν. Πήρα μια δύσκολη απόφαση, αλλά νομίζω πως είναι σωστή και το κυριότερο η καλύτερη δυνατή και για μένα για τον Αθηναϊκό. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας που κατανόησε απόλυτα και μου επέτρεψε να αποχωρήσω. Άλλωστε έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν ότι με τον Αθηναϊκό δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, παρά μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού” έγραψε χαρακτηριστικά η Κεχαγιά.

Screenshot 1.jpg