Σε νέο γήπεδο θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής το Ελληνικό για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών καθώς θα μετακομίσει στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης. Παράλληλα, μισή ώρα αργότερα από το αρχικά προγραμματισμένο θα ξεκινούν όλοι οι εντός έδρας αγώνες της Πυλαίας για την Α2 Κατηγορία Γυναικών λόγω κωλύματος του γηπέδου, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Αναλυτικά:

“- Λόγω κωλύματος του γηπέδου, οι εντός έδρας αγώνες του Σωματείου ΑΕ Πυλαίας για τις αγωνιστικές του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (Β’ Υποόμιλος Βορρά) αντί ώρας 12.00 θα διεξάγονται ώρα 12.30.

– Οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΑΟ Ελληνικού για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αντί του γηπέδου Ελληνικού θα διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο ΑΠΧ Αργοναύτες (Νέο Κλειστό Αργυρούπολης, Τριπόλεως 51 και Κύπρου, Αργυρούπολη, δίπλα στο κολυμβητήριο).

– Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣΚ Ιπποκράτης – ΓΣ Αγ. Παρασκευής για την 1η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (Ομιλος Νότου), της 4/11/2012 αντί ώρας 12.00 θα διεξαχθεί ώρα 14.00 στο ίδιο γήπεδο”.