Σε μία ακόμα μεταγραφή μείζονος σημασίας προχώρησε η Τερψιθέα, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της την Φαίδρα Σκιαδοπούλου. Η 22χρονη σέντερ αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας Γυναικών της χώρας μας, με τη φανέλα της οποίας είχε 5.7 πόντους και 3.9 ριμπάουντ στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ φέτος το καλοκαίρι. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Siemens, ΠΑΟΚ και Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς σέντερ Φαίδρας Σκιαδοπούλου.

Η 22χρονη παίκτρια (γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1990) έχει ύψος 1.91 και αποτελεί στέλεχος της Εθνικής ομάδας γυναικών με την οποία συμμετείχε φέτος στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ έχοντας κατά μέσο όρο 5,7 πόντους και 3,9 ριμπάουντ σε 10,7 λεπτά συμμετοχής.

Η Φαίδρα έχει αγωνιστεί σε Siemens, ΠΑΟΚ και Άρη και την περσινή σεζόν στην Α1 κατηγορία με τη φανέλα των Κιτρίνων είχε σε 29,9 λεπτά συμμετοχής, 8,9 πόντους και 8,5 ριμπάουντ“.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, παρουσία της μητέρας της και του μάνατζέρ της, Θωμά Προδρόμου, η νεαρή παίκτρια τόνισε: “Έρχομαι σε μια αξιόλογη ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία τα τελευταία χρόνια. Είναι η πρώτη της σεζόν στην Α1 και οι άνθρωποί της έδειξαν σεβασμό και εμπιστοσύνη προς εμένα. Τους ευχαριστώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και να μπορέσουμε μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας”.

Απ’ την πλευρά του ο πρόεδρος του γυναικείου τμήματος της Α.Ο. Τερψιθέας, Νίκος Καλλιγάς, δήλωσε: “Καλωσορίζουμε την Φαίδρα στην οικογένεια της Τερψιθέας. Θέλω να της ευχηθώ πρώτα απ’ όλα υγεία και καλή δύναμη στο νέο της ξεκίνημα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να γίνει η διαμονή της στην ομάδα αλλά και στη νέα της πόλη πιο εύκολη.

Συνεχίζουμε τη στελέχωση της ομάδας σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο με φιλόδοξες παίκτριες γεμάτες κίνητρο και δίψα για μπάσκετ και κυρίως καλούς χαρακτήρες που θα βάζουν πάντα την ομάδα πάνω από τις προσωπικές τους φιλοδοξίες”.

Τέλος, ο προπονητής Στέφανος Παπασπυριδάκος υποστήριξε: “Η Φαίδρα είναι η πιο ταλαντούχα και εξελίξιμη Ελληνίδα σέντερ αυτή τη στιγμή. Χαιρόμαστε πολύ που η διοίκηση πραγματοποίησε την επιθυμία μας ώστε να έρθει στην ομάδα και ελπίζω ότι όλοι θα βγούμε κερδισμένοι από αυτή τη συνεργασία.

Η Φαίδρα είναι ένα εξαιρετικό παιδί με όρεξη για μπάσκετ και πολλά περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και βέβαια υγεία, θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση των στόχων μας. Η στελέχωση του ρόστερ συνεχίζεται, έχουμε ακόμα 1-2 προσθήκες και θα είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μας σεζόν στην Α1 με μια ανταγωνιστική ομάδα”.