Ο Δημήτρης Λαγοπόδης θα είναι ο αντικαταστατής του Άρη Μαυρίδη στον πάγκο του Κρόνου όπως ανακοινώσε ο σύλλογος του Μπραχαμίου.

Αναλυτικα η ανακοίνωση της ομάδας

«Το Δ.Σ. του Κρόνου Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την συνεργασία με τον κο Δημήτρη Λαγοπόδη ο οποίος θα αναλάβει για την αγωνιστική χρονιά 2016-2017 την γυναικεία ομάδα που θα αγωνίζεται και πάλι στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ο Δημήτρης έχει μέχρι τώρα μια επιτυχημένη πορεία στο γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα και έχει δουλέψει σε μεγάλους συλλόγους σε τμήματα γυναικών, νεανίδων αλλά και κορασίδων ως βασικός προπονητής αλλά και σε θέσεις βοηθού δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές.

Κατά την φετινή αγωνιστική χρονιά 2015-2016 κατείχε την θέση του βοηθού προπονητή στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας αλλά και την θέση του προπονητή στη ομάδα κορασίδων. Ευχόμαστε στο Δημήτρη καλή επιτυχία στο έργο του και στους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει.

Επίσης ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες του στον αποχωρήσαντα προπονητή του γυναικείου τμήματος και του τμήματος νεανίδων του συλλόγου κο Αριστείδη Μαυρίδη για την άψογη συνεργασία και την συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων τόσο στην γυναικεία ομάδα όσο και για την παρουσία του τμήματος των νεανίδων κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία για την συνέχεια».