Αχώριστο για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα μείνει το “τρίο” των “ψηλών” της Τερψιθέας καθώς στο δυναμικό των νεοφώτιστων θα παραμείνουν οι Γιώτα Δραγωνέα, Φλώρα Ζεβαρχιγιάν και Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Έτσι, μετά την παραμονή και των τριών περιφερειακών (Μπότσαρη, Πανταζή, Σταμπούρλου) η ομάδα της Γλυφάδας διατήρησε αναλλοίωτο το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της και, πλέον, στρέφεται στην μεταγραφική ενίσχυση εν όψει της νέας χρονιάς.

Ο προπονητής των “μπλε”, Στέφανος Παπασπυριδάκος, δήλωσε χαρακτηριστικά μετά και τις σημερινές ανανέωσεις συμβολαίων: “Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την διατήρηση του κορμού της ομάδας που ανέβηκε κατηγορία. Το θέλαμε και εμείς και η διοίκηση και χαιρόμαστε που κρατήσαμε αυτές τις παίκτριες και αυτούς τους χαρακτήρες στην ομάδα. Πλέον, απομένουν μερικές κινήσεις ακόμα για να συμπληρωθεί το ρόστερ και να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε στην πρώτη μας χρονιά στην Α1 κατηγορία”.

Who is who

Η Γιώτα Δραγωνέα γεννήθηκε το 1984 και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία μετά από μια σημαντική καριέρα σε πολλές ομάδες τα προηγούμενα χρόνια (Άμιλλα Περιστερίου, Αγία Παρασκευή, Κρόνος Αγίου Δημητρίου). Τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε με μεγάλη επιτυχία την φανέλα της Τερψιθέας βοηθώντας σημαντικά με την παρουσία της στις δύο επιτυχημένες σεζόν στην Α2 κατηγορία.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Φλώρα Ζεβαχιργιάν (γεννήθηκε το 1987), που επίσης θα έχει την ευκαιρία να παίξει στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά. Έχει αγωνιστεί σε Εσπερίδες (τμήματα υποδομής), Αρμενική, Πειραϊκό, Ατρόμητο και τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί μια σημαντική μονάδα της Τερψιθέας.

Τέλος, η τρίτη της φροντ λάιν Μαρία Παναγιωτοπούλου (1983) επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια. Αποτέλεσε την αρχηγό της Τερψιθέας τις προηγούμενες δύο σεζόν και συνέβαλε αποφασιστικά στην άνοδο της ομάδας. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες στην καριέρα της (Φάρος, Πειραϊκός, Πανιώνιος, Πρωτέας Βούλας) ενώ έχει φορέσει οκτώ φορές και τη φανέλα της Εθνικής.