Στην Ελευθερία Μοσχάτου κάνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν και σε αυτά βρίσκεται σε περίοπτη θέση η Γεωργία Σταμάτη. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και η πολυθεσίτης παίκτρια θα αγωνίζεται και την σεζόν 2020-2021 με τα “γαλανόλευκα”. Φέτος σε 19 συμμετοχές έως την διακοπή του πρωταθλήματος,  σκόραρε 5,4 πόντους και μάζευε 2,2 ριμπάουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Μοσχάτου:

«Συνέχεια για την ομάδα μας αυτή τη φορά με ανανέωση, η Γεωργία Σταμάτη θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της για άλλη μία χρονιά στην ομάδα μας. Η δυναμική forward ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στο σχεδιασμό του προπονητικού team και η συμφωνία ήταν ζήτημα λίγων λεπτών. Της ευχόμαστε υγεία και σαιζόν γεμάτη νίκες..!»

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συνέχεια για την ομάδα μας αυτή τη φορά με ανανέωση, η Γεωργία Σταμάτη θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της για άλλη μία χρονιά στην ομάδα μας. Η δυναμική forward ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στο σχεδιασμό του προπονητικού team και η συμφωνία ήταν ζήτημα λίγων λεπτών. Της ευχόμαστε υγεία και σαιζόν γεμάτη νίκες..!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) στις