Αυτό θα είναι το βασικό ζητούμενο των παικτριών του Κώστα Παπαδόπουλου στην αναμέτρηση κόντρα στον Ιπποκράτη στη Λεωφόρο με την οποία θα ανοίξει το αγωνιστικό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Α1 των γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός μετά το στραπάτσο από τον ΠΑΟΚ δεν έχει αλλά περιθώρια για νέα απώλεια και θα προσπαθήσει να συνδυάσει την επιστροφή στις νίκες με μία καλή εμφάνιση. Από την άλλη ο Ιπποκράτης που απέχει μόλις ένα βαθμό από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου θα ψάξει αφενός μεν το θαύμα στο «Π. Γιαννακόπουλος» και αφετέρου την ήττα του Κρόνου από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να τον πιάσει στη βαθμολογία.

Στις 16:00 στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου ο Κρόνος θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ που έρχεται φουριόζος μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να διατηρηθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Κρόνος από την μεριά του θέλει  την νίκη για να αυξήσει ή στη χειρότερη να διατηρήσει την απόσταση που τον χωρίζει από τον Ιπποκράτη στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μεγάλο αβαντάζ βέβαια για την ομάδα του Άρη Μαυρίδη είναι και το +18 με το οποίο είχε κερδίσει στο πρώτο γύρο τον Ιπποκράτη που μπορεί να παίξει και καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια.

Την Κυριακή(14/2) διεξάγεται το κυρίως προγραμμα της αγωνιστικής με το πιο δυνατό παιχνίδι να γίνεται στη Βούλα όπου ο Πρωτέας υποδέχεται την Νίκη Λευκάδας. Η ομάδα των Νότιων προαστίων θα αναζητήσει την νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα ώστε να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας, ενώ και η Νίκη θέλει την νίκη ώστε να πιάσει τον Πρωτέα στην 4η θέση της βαθμολογίας και να πάρει και ρεβάνς από την ήττα της στο πρώτο παιχνίδι στη Λευκάδα.

Στο ΔΑΚ Γλυφάδας ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη τελική βαθμολογία υποδέχεται τον Αθηναϊκό σε ένα ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.  Η ομάδα του Βύρωνα θέλει αφενός μεν να κάνει την πολύ μεγάλη νίκη της σεζόν ώστε να προσπεράσει την Λευκάδα στη βαθμολογία στην περίπτωση βέβαια που το συγκρότημα του Νίκου Δουβίτσα ηττηθεί στη Βούλα, αλλά και αφετέρου να τεστάρει τις δυνάμεις της εν όψει και του final-four του κυπέλλου Ελλάδας.

Στην Πετρούπολη τέλος ο ουραγός και ήδη υποβιβασμένος και χωρίς νίκη ακομα στο πρωτάθλημα Αρης Πετρούπολης υποδέχεται την Τερψιθέα Γλυφάδας και θα προσπαθήσει για την πρώτη του νίκη στη φετινή Α1 με την Τερψιθέα από την μεριά της να θέλει την νίκη για να κλειδώσει οριστικά την παραμονή της στην Α1 και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 13/02
Αγ. Δημητρίου 16.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΠΑΟΚ Α. Αναστόπουλος, Κωνσταντινίδου (Ντίνος)
«Π. Γιαννακόπουλος» 15.00 Παναθηναϊκός-Ιπποκράτης Κω Κονταράτος, Γαρίνη (Παππάς)

Κυριακή 14/02
Πετρούπολης 14.30 Άρης Πετρούπολης-Τερψιθέα Γλυφάδας Φραγκούλη, Αντωνίου (Μπουρνάς)
«Γ. Γεννηματάς» 12.00 Πρωτέας Βούλας-Νίκη Λευκάδας Κοτσίμπος, Μπανασάκης (Στ. Μουζάκης)
ΔΑΚ Γλυφάδας (κ.θ.) 14.30 Ολυμπιακός-Αθηναϊκός Τσάτσης, Γκαμήλη (Άκελ)

Η βαθμολογία (Σε 14 αγώνες):
1. Ολυμπιακός 28 (14-0)
2. Παναθηναϊκός 24 (10-4)
3. ΠΑΟΚ 23 (9-5)
4. Πρωτέας Βούλας 22 (8-6)
6. Νίκη Λευκάδας 21 (7-7)
5. Αθηναϊκός 21 (7-7)
7. Τερψιθέα Γλυφάδας 20 (6-8)
8. Κρόνος Αγ. Δημητρίου 19 (5-9)
9. Ιπποκράτης Κω 18 (4-10)
10. Άρης Πετρούπολης 12 (0-14)*
(*)Έχει έναν μηδενισμό