Τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό υποδέχεται ο Αθηναϊκός στο κλειστό γήπεδο της Εργάνης(14/11,16:00) στην αναμέτρηση με την οποία ανοίγει το αγωνιστικό προγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 γυναικών.

Ο γηπεδούχος Αθηναϊκός μετά την πολύ άνετη εκτος εδρας νίκη επί του Κρόνου θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Έργο που είναι σαφώς δύσκολο αλλά η  ομάδα του Γαβρήλου Καλογερόπουλου  που φέτος έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύ δυνατός και υπολογίσιμος αντιπαλος είναι ικανή για τα πάντα.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να «καθαρίσει» από ακόμα μια δύσκολη έδρα και να συνεχίσει την αήττητη προέλαση του στο πρωτάθλημα.

Την Κυριακή(15/11) διεξάγεται το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής με πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις καθώς ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κω κόντρα στον Ιπποκράτη, ενώ  η Νίκη Λευκάδας υποδέχεται στην έδρα της τον Πρωτέα που θέλει οπωσδήποτε την νικη για να μπει ξανά σε τροχιά επιτυχιών. Στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ενώ τέλος στην αναμέτρηση που θα ρίξει την «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής, στις 14.30, θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους η Τερψιθέα Γλυφάδας και ο Άρης Πετρούπολης.

Αναλυτικα το προγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 14/11
Εργάνης 16.00 Αθηναϊκός-Ολυμπιακός Παπαθανασίου, Τσαρούχα (Μαύρος)

Κυριακή 15/11
Πυλαίας 12.00 ΠΑΟΚ-Κρόνος Αγ. Δημητρίου Θ. Παπαδόπουλος , Παπανικολάου (Ν. Παπαδόπουλος)
Κω 13.00 Ιπποκράτης Κω-Παναθηναϊκός Παπαφωτίου-Στρέμπας
Λευκάδας 14.00 Νίκη Λευκάδας-Πρωτέας Βούλας Κωνσταντινόπουλος, Δαρλαμήτσος (Κανελλόπουλος)
Γλυφάδας 14.30 Τερψιθέα Γλυφάδας-Άρης Πετρούπολης Γρίβα, Ουσταμπασίδης (Ντάβαρης)