Το σχεδιασμό του Αθηναϊκού έχουν ξεκινήσει διοίκηση και τεχνική ηγεσία, καθως επιθυμία τους είναι η ομάδα του Βύρωνα να συνεχίσει να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες της Ελλάδας. Έτσι μετά την ανανέωση της συμφωνίας με την Kimbo σειρά παίρνουν οι μεταγραφικές κινήσεις βάσει των πλανών που έχει στο μυαλό του ο Γαβρήλος Καλογερόπουλος.

Στα πλανά αυτά φαίνεται ότι ταιριάζει αρκετά η Λολίτα Λύμουρα, καθως σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν γίνει επαφές ώστε να επιστέψει και πάλι στην Εργάνη μετά από 3 χρόνια.

Η Λύμουρα ακόμα δεν εχει αποφασίσει καθως εχει ανοιχτό ακομα και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού, αλλά και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό αφού είναι παίκτρια που λογικά θα είναι στα πλανά του Πέτρου Πρέκα εν όψει της νέας χρονιάς.

Εκτός της 31χρονης γκαρντ ο Αθηναϊκός έχει κάνει συζητήσεις και με άλλες παίκτριες αφού σκοπός του είναι να ενισχύσει το ροστερ βασισμένος κυρίως στο Ελληνικό στοιχείο στην προσπάθεια που θα κάνει για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο δυνατός στο νέο πρωτάθλημα.