Με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ με τα σημαντικότερα παιχνίδια να γίνονται στην Λευκάδα και στη Κω.

Συγκεκριμένα το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει το Σαββάτο(16/1) στη Λεωφόρο όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κρόνο σε μια αναμέτρηση που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των «Πρασίνων». Η ομάδα του Πέτρου Πρέκα μια εβδομάδα μετά την ήττα  από τον Πρωτέα θα προσπαθήσει να ανακάμψει και να συνδυάσει νικη και καλή εμφάνιση που θα της ανεβάσει και τη ψυχολογία εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική. Από την άλλη ο Κρόνος πάει χωρίς άγχος στην έδρα του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την άδεια λεωφόρο και να διεκδικήσει ότι καλύτερο.

Στους αγώνες της Κυριακής(17/1) ξεχωρίζει η αναμέτρηση στη Λευκάδα μεταξύ της Νίκης και του Αθηναϊκού. Οι δύο ομάδες  που ισοβαθμούν με 15 βαθμούς έχουν ακριβώς τους ίδιους στόχους και όποια κερδίσει αυτομάτως παίρνει και το πλεονέκτημα για το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα.

Στην Κω ο Ιπποκράτης υποδέχεται τον Πρωτέα που μετά την μεγάλη του νίκη επί του Παναθηναϊκού θέλει να συνεχίσει θετικά την πορεία του στο Β γύρο και να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στην Πετρούπολη ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός αναμένεται να μην έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Άρη Πετρούπολης, αναμέτρηση που προσφέρεται στην κόουτς Καπογιάννη  για να δοκιμάσει σχήματα εν όψει Παναθηναϊκού και να ξεκουράσει τις βασικές της. Από την άλλη πελότα ο ουραγός Άρης  θα προσπαθήσει να σταθεί αξιοπρεπώς και να παλέψει με όσες δυνάμεις διαθέτει τον Ολυμπιακό.

Στο ΔΑΚ Γλυφάδας τέλος η Τερψιθέα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με την ομάδα του Στέφανου Παπασπυριδάκου να έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά και την εκτός  έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αθηναϊκό. Από την μεριά του ΠΑΟΚ με νίκη κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρώτη πεντάδα εκεί όπου όπως όλα δείχνουν θα γίνει μεγάλη μάχη καθώς οι ομάδες από τις θέσεις 3 και μετά είναι σχεδόν ισοδύναμες

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η βαθμολογία μετά από 10 αγωνιστικές

Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Α. Νικολαϊδης (κθ) 16.00 Παναθηναϊκός-Κρόνος Αγ. Δημ. Τσώνος-Στρέμπας (Ορφανός)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Πετρούπολης 14.30 Άρης Πετρούπολης-Ολυμπιακός Γκαμήλη-Γαρίνη (Σιώκας)

ΔΑΚ Λευκάδας 14.00 Νίκη Λευκάδας-Αθηναϊκός Κωνσταντινίδου-Καρπάνος (Κανελλόπουλος)

ΔΑΚ Γλυφάδας 14.30 Τερψιθέα-ΠΑΟΚ Κοντίλης-Καρακάσης (Παπαδόπουλος Κ)

Κω 13.00 Ιπποκράτης-Πρωτέας Βούλας Μαγκουνής-Αντωνίου

Η βαθμολογία (10 Αγώνες)

1. Ολυμπιακός 20 (10-0)

2. Παναθηναϊκός 18 (8-2)

3. Πρωτέας Βούλας 16 (6-4)

4. ΠΑΟΚ 15 (5-5)

5. Αθηναϊκός 15 (5-5)

6. Κρόνος Αγ. Δημητρίου 15 (5-5)

7. Νίκη Λευκάδας 15 (5-5)

8. Τερψιθέα Γλυφάδας 14 (4-6)

9. Ιπποκράτης Κω 12 (2-8)

10. Άρης Πετρούπολης 10 (0-10)

Θάνος Φωτόπουλος