Την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της Α1 Γυναικών εξασφάλισαν ο Παναθηναϊκός, ο Πρωτέας και το Ελληνικό.

Ξεκινώντας, το Ελληνικό επικράτησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό του Αθηναϊκού με 74-54 και προκρίθηκε με 3-0 νίκες στην Γ’ φάση του θεσμού όπου περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του. Οι νικητές παρότι είχαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα δεν είχαν καταφέρει να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας μέχρι και το 32ο λεπτό (59-52) της συνάντησης. Από εκείνο το σημείο όμως και μετά οι γηπεδούχες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και πανηγύρισαν την νίκη-πρόκριση. Eπόμενος αντίπαλος του Ελληνικού αναμένεται να είναι ο νικητής του ζευγαριού Αναγέννηση ΝΡ-Ιπποκράτη. Ο ηττημένος Αθηναϊκός τερματίζει στην 9η θέση του πρωταθλήματος.

Στον άλλον αγώνα, την πρόκριση εξασφάλισε και ο Πρωτέας Βούλας που επικράτησε της Τερψιθέας με 67-49 και έκανε και αυτός το 3-0 στις νίκες. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως και οι δύο ομάδες κατέβηκαν στον αγώνα μόνο με νεάνιδες και κορασίδες. Αυτό συνέβη λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Τερψιθέας, με τους γηπεδούχους να πράττουν το ίδιο τηρώντας το fair play. Έτσι, λοιπόν, η ομάδα της Γλυφάδας κατέλαβε την θέση στο πρωτάθλημα.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός εύκολα κατέβαλε την αντίσταση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (3-0 νίκες) με 73-57 και θα κοντραριστεί με τον Πρωτέα Βούλας στους “4” . Στην 7η θέση τερμάτισε ο ΠΑΟΚ.
 
Τα αποτελέσματα:
 

Κυριακή 22 Μαρτίου

Ελληνικό-Αθηναϊκός (3-0) 75-54

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (3-0) 73-57

Πρωτέας Β.-Τερψιθέα Γλ. (3-0) 67-49

Αναγέννηση ΝΡ-Ιπποκράτης (1-1) ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ