Συγκεκριμένα, το παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκη Λευκάδας και Δάφνη Δαφνίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της α1 γυναικών ολοκληρώθηκε 109-106, με την ομάδα της Λευκάδας να πανηγυρίζει την νίκη στην έκτη παράταση επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου κάτι που ενδέχεται να χαρίσει στις δύο ομάδες μια θέση στο ρεκόρ γκίνες σύμφωνα πάντα με τους ιθύνοντες,  με το συγκεκριμένο αριθμό παρατάσεων που παίχτηκαν να αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ σε επαγγελματικό επίπεδο.

Εκτός αυτού ο πρόεδρος της Δάφνης,  Φώτη Παγώνη, πήρε θέση και στο γεγονός ότι η ομάδα του έκανε ένσταση για ένα καλάθι που θεωρεί ότι κακώς δεν μέτρησε στην τρίτη παράταση ως εκπρόθεσμο. Παρόλα αυτά το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε εν τέλει να μην υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη ενέργεια μιας και η Δάφνη έχει σαν αρχή να μην βγάζει ποτέ ανακοινώσεις και να μην διαμαρτύρεται για την διαιτησία.

Επίσης ο Παγώνης συμπλήρωσε το γεγονός πως «εάν επέμεναν στην ένσταση θα ήταν σαν να διαμαρτύρονταν για την διαιτησία, παρόλο που λόγω φάουλ, τις τέσσερις τελευταίες παρατάσεις τις έπαιξαν χωρίς τις ξένες τους (ενώ η Λευκάδα έπαιξε κανονικά μέχρι τέλους με τις ξένες-η Γουάιτεντ αγωνίστηκε 65 λεπτά!!!), και αυτό είναι αντίθετο με τις αρχές και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύουν και θέλουν αν αποτελέσουν παράδειγμα και για άλλους στο μέλλον».