Η Ελβίρα Ζέρβα είπε «αντίο» στην γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ. Η αρχηγός της ομάδας των Νεανίδων αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει την ομάδα, επειδή πρέπει να ξενιτευτεί λόγω σπουδών. Η νεαρή παίκτρια μετακομίζει στην Μεγάλη Βρετανία για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Loughborough.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την Ελβίρα Ζέρβα: «Στο Loughborough University (Πανεπιστήμιο του Λάφμπορο), εκ των κορυφαίων της Μεγάλης Βρετανίας τόσο στον αθλητικό όσο και στον ακαδημαϊκό τομέα, θα συνεχίσει την μπασκετική της καριέρα η αρχηγός της ομάδας νεανίδων του ΠΑΟΚ. Η Ελβίρα Ζέρβα θα μεταβεί τον Σεπτέμβριο στην Αγγλία για να σπουδάσει στο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών του Loughborough University ενώ παράλληλα θα ενισχύσει και την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του πανεπιστημίου. Καλή επιτυχία Ελβίρα στις σπουδές σου, αλλά και στην μπασκετική σου πορεία!».

Επένδυση στο μέλλον

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ έκανε επένδυση στο μέλλον, καθώς απέκτησε την 15άχρονη παίκτρια, Ελένη Τζέλου, η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ενισχύσει τόσο τις Κορασίδες όσο και τις Νεανίδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για την Ελένη Τζέλου: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την απόκτηση της αθλήτριας Τζέλου Ελένη, η οποία θα αγωνίζεται με τα «ασπρόμαυρα» στις κατηγορίες κορασίδων και νεανίδων την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Η 15άχρονη αθλήτρια, γεννηθείσα το 2003, έχει ύψος 1.82, έως τώρα αγωνιζόταν με την ομάδα του Ηρακλή και αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στο χώρο του γυναικείου μπάσκετ. Καλώς ήρθες Ελένη στην ασπρόμαυρη οικογένεια!».