Οι καταστάσεις των τελευταίων ημερών στην Α1 Γυναικών έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφού κατά τη διάρκεια του πρώτου τελικού της σειράς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό προκλήθηκε χάος στις τελευταίες στιγμές, αφού δεν υπήρχε το απαραίτητο instant replay για να αποδειχθεί αν το καλάθι των «πράσινων» ήταν έγκυρο ή όχι!

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έκανε ένσταση αμέσως μετά το φινάλε του παιχνιδιού στην ΚΕΔ, η οποία με τη σειρά της έκρινε ως δεκτή την κίνηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, έχοντας ως βασικό κριτήριο επαλήθευσης την απόφαση του διαιτητή Καλδίρη να μετρήσει το καλάθι, απόφαση που ήταν και η μοναδική που πάρθηκε από το τρίο της εν λόγω αναμέτρησης, πριν κατευθυνθούν στο βίντεο της τηλεοπτικής μετάδοσης!

Ουσιαστικά, φαίνεται πως δεν υπάρχει περίπτωση να ανατραπεί η απόφαση της ΚΕΔ, με το μοναδικό στοιχείο του παζλ που παραμένει άλυτο να είναι η χρονική έναρξη του αγώνα.
Αν δηλαδή θα εκκινήσει από την αρχή ή αν θα συνεχιστεί στην παράταση, αφού το καλάθι του Παναθηναϊκού θα έστελνε στο έξτρα πεντάλεπτο τους «αιωνίους».