Στο εν γένει ντόμινο εξελίξεων που προκάλεσε η φαινομενικά παραίτηση του Γιώργου Παντελάκη από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και την άμεση πρόσληψη του Λετονού Martins Zibarts, και η Στέλλα Καλτσίδου μεταφέρεται στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», όπου θα λειτουργεί ως βοηθός την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να αναφερθεί πως μετά από αρκετά χρόνια ως assistant, η πρώην αθλήτρια βίωσε πέρυσι στον ΕΦΑΟΖ την πρώτη της εμπειρία ως head coach, αλλά πριν από λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία της με την ομάδα του Ζωγράφου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Καλτσίδου:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον Ολυμπιακό μετά από 3 χρόνια, ως προπονήτρια πλέον. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου στο νέο μου αυτόν ρόλο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής με πολύ αξιόλογη πορεία στον χώρο του γυναικείου μπάσκετ στην Ευρώπη. Από την μεριά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Εύχομαι η κατάσταση με την πανδημία να βελτιωθεί και να μπορέσει ο κόσμος τη νέα χρόνια να έρχεται στο γήπεδο καθώς η παρουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι πάντα αυτή που δίνει το έξτρα κίνητρο στην ομάδα. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία για όλους μας».