Το πόστο του τεχνικού Διευθυντή της Ελευθερίας Μοσχάτου, θα αναλάβει απ’ τη νέα σεζόν ο Σωτήρης Τσαραπατσάνης.

Ο Σωτήρης Τσαραπατσάνης επιστρέφει στην Ελευθερία Μοσχάτου, έπειτα από την παραίτησή του από το τεχνικό επιτελείο πριν από ένα χρόνο.

Επιστρέφει για να μείνει όπως όλα δείχνουν και να βοηθήσει με την εμπειρία και τις ενέργειές του την ομάδα του Μοσχάτου, για τη σεζόν 2020/21.

Η ίδια η ομάδα του Μοσχάτου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έγραψε, «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την επιστροφή ενός στρατιώτη της ομάδας, του κ. Σωτήρη Τσαραπατσάνη. Ο κ. Τσαραπατσάνης θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή αλλά και με την ενεργό συμμετοχή του στο προπονητικό team. Εντός των ημερών θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις για το μέλλον της ομάδας».

Δείτε εδώ την εν λόγω ανακοίνωση:

 
 
 
View this post on Instagram

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την επιστροφή ενός στρατιώτη της ομάδας, του κ. Σωτήρη Τσαραπατσάνη. Ο κ. Τσαραπατσάνης θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή αλλά και με την ενεργό συμμετοχή του στο προπονητικό team. Εντός των ημερών θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις για το μέλλον της ομάδας.

A post shared by Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) on