Η σημαία του Πρωτέα, Βούλας, η αρχηγός της ομάδας, Ευγενίας Κολλάτου, θα παραμείνει στον ιστό της. Η ομάδα ανακοίνωσε χθες ότι το συμβόλαιο της Κολλάτου ανανεώθηκε. Λίγο μετά η διοίκηση ανακοίνωσε ότι ανανεώθηκε και το συμβόλαιο της Ανθής Χατζηγιακουμή και έτσι οι δυο παίκτριες παρέμειναν στον σύλλογο της Βούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας για την Ευγενία Κολλάτου:

«Έμεινε η αρχηγός! Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την αρχηγό της γυναικείας ομάδας Ευγενία Κολλάτου! Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία με συνοπτικές διαδικασίες, αφού ήταν κοινή η επιθυμία τόσο της ομάδας, όσο και της Ευγενίας Κολλάτου για να συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία τους. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ευγενία Κολλάτου δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι για μια ακόμα χρονιά στην οικογένεια του Πρωτέα. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που θα θέσουμε στην αρχή της χρονιάς! Ελπίζω να δούμε ένα ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα!»

Λίγη ώρα αργότερα, η ομάδα ανακοίνωσε ότι ανανεώθηκε και το συμβόλαιο της Ανθής Χατζηγιακουμή:

«Στον ΠΡΩΤΕΑ ΒΟΥΛΑΣ για ακόμη ένα χρόνο η Ανθή Χατζηγιακουμή! Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας Ανθή Χατζηγιακουμή. Η Ανθή την περασμένη σεζόν βοήθησε τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία της ομάδας. Η Διοίκηση του συλλόγου της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ανθή Χατζηγιακουμή δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την ομάδα του Πρωτέα. Βρίσκομαι 4 χρόνια εδώ και νιώθω οικογένεια μου όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Εύχομαι τη νέα χρονιά να βοηθήσω την ομάδα μου και να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Προέδρο, κ. Χρήστο Βασιλειάδη, που με εμπιστεύτηκε για ακόμη μια χρονιά!»