Λίγες μέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου της Λολίτα Λύμουρα οι άνθρωποι της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ κράτησαν στην ομάδα ακόμα μια σημαντική παίκρια. Ο λόγος για την Φαίη Κωτούλα. Η 24χρονη γκαρντ τα βρήκε με την διοίκηση, υπέγραψε νέο συμβόλαιο 1 έτους και θα μείνει στον ΠΑΟΚ και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Κωτούλα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για τη συμφωνία με την ομάδα και τόνισε ότι είναι χαρούμενη που παρέμεινε στην ομάδα και θα φορέσει την φανέλα με τον δικέφαλο για δεύτερη συνεχή χρονιά: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι για δεύτερη συνεχή χρονιά στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο, τη διοίκηση, αλλά και τον προπονητή μας Βασίλη Μασλαρινό για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, στοχεύοντας στις πρώτες θέσεις, εκεί δηλαδή που πρέπει να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τη παραμονή της Φαίης Κωτούλα:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Φαίη Κωτούλα, η οποία θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη συνεχή χρονιά. ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».